Antena 3 CNN Actualitate Care sunt avantajele gazduirii sediului social de firmă? (P)

Care sunt avantajele gazduirii sediului social de firmă? (P)

În ciuda unui mediu fiscal destul de ostil, orice persoană care are un capital minim, o schița a unui plan de afaceri și hotarârea necesară pentru a înfrunta provocările, trebuie să se gândească și la găsirea unui sediu social. Fară un sediu social nu este posibilă începerea niciunei afacei sau acțiuni independente. Dacă sunteți la început de drum sau doriți o schimbare de sediu și nu ați reușit să rezolvați această problemă, atunci serviciul de gazduire sediu social firma este singura soluție aflată la îndemână.

Adisaf Consulting Managemet oferă asistență de specialitate și prestează o gamă completă de servicii ce implică relația cu Registrul Comerțului. Se ocupă de înființări și dizolvări firme, cesiuni părți sociale, cereri de mențiuni, majorări de capital, schimbare sediu social, declarare sau desființare punct de lucru și găzduire sediu social pentru firme.

Cine poate beneficia de servicii de gazduire sediu social?

Orice persoană care dorește înființarea unei firme și :

  • nu deține în proprietate un spatiu comercial/o casa/un apartament pentru sediul social al viitoarei firme;
  • deși deține în proprietate un imobil, nu reușește să obțină acordul vecinilor și al asociatiei de proprietari;
  • dorește să înregistreze sediul social într-un anumit tip de imobil, clădire de birouri;
  • dorește să înregistreze o firma în București;
  • dorește să iși mutate sediul dintr-o localitate în alta sau din țară în București.

De acest tip de servicii se pot bucura atât asociați unci, câte și grupuri de asociați. Apelarea la acest tip de servciu scutește de formalitatile pentru obținerea acordului asociației de proprietari și a vecinilor, precum și de formalitățile pe langă ANAF pentru obținerea certificatului și adeverinței care atesta că un spatiul poate fi folosit drept sediu social.

Care sunt principalele avantaje ale serviciului de gazduire sediu social?

  • Veți câștiga timp prețios care ar fi fost risipit prin alergarea pentru a obține acordurile, certificatele și adeverințele necesare înființării firmei.
  • În mod obișnuit pentru înregistrarea sediului social trebuie facută dovada deținerii unui sediu social. Astfel un contract de vânzare-cumpărare, comodat sau de închiriere trebuie depus la Registrul Comerțului. Prin semnarea unui contract de gazduie sediu social veți scapa de nevoia de a face acestă dovadă.
  • Veți avea parte mai repede decât ați sperat de un sediu social pentru firma voastră.
  • Nu este necesar acordul vecinilor sau avizul asociației de proprietari, care trebuie depus în mod obișnuit pentru înfiițarea unei firme la Registrul Comerțului
  • La sediul firmei care se ocupă de acest tip de servicii poate fucționa un număr nedeterminat de sedii sociale. În mod obișnuit, într-un apartament sau spațiu închiriat nu pot funcționa mai multe firme decât numărul încaperilor disponibile.
  • Costurile pentru acest tip de găzduire sunt incomparabil mai mici dacât cele necesare pentru închirierea unui spațiu.
  • Sunt o modalitate eficientă pentru a schimba un sediu social dintr-o localite în alta. Pentru a nu mai pierde timp cu găsirea, cumpărarea sau închirierea unui spațiu nou sau într-o altă localitate, apelarea la serviciul de gazduire sediul social vă scapă de multă bătaie de cap și birocrație.
  • Un alt avantaj major pe care îl prezintă gazduirea sediului social al unei firme este acela că toată corespondența adresată firmei va fi primită la acel sediu, fiind înlăturat astfel riscul pierderii corespondenței, aceasta urmând a fi comunicată persoanelor abilitate din cadrul societății în cauză.

  De ce să apelați la serviciile Adisaf Consulting Management:

  • Datorită experineței de peste 25 de ani în planificarea, coordonarea și organizarea afacerilor;
  • Deoarece asigură servicii specializate, de la înmatricularea/înființarea unei societăți la Registrul Comerțului, până la conceperea și implementarea unor strategii și planuri de business de succes;
  • Datorită faptului că sunt o firmă românească de consultanță și managemet, ce asigură consultnță juridică, logistică și personal administrativ pentru firme;
  • Întrucât oferă toate serviciile angajate cu serioazitate, responsabilitate și profesionalism în management.

Echipa ADISAF Consulting Management este pregătită să vă ofere cele mai noi și mai eficiente metode de management modern, cu seriozitate și responsabilitate, fiind adaptată perfect la mediul de afaceri dinamic din România. La toți membrii acestei echipe veți găsi o puternică atitudine PRO-BUSINESS.

Apelând la serviciile acestei companii clienții pot avea parte de numeroase avantaje și beneficii, printre care economii substanțiale de timp, bani și resurse umane. Serviciile de consultanță oferite clienților sunt prestate pe baza unui onorariu rezonabil, ce asigură acces la personal foarte bine pregătit, competent în rezolvarea  sarcinilor. Algând acest tip de servicii aveți posibilitatea să vă dedicați mai mult timp activităților de bază ale companiei, salvând energie, nervi și resurse umane importante.

Analizând toate aceste aspecte veți constata că în final cea mai caștigată va fi comapania voastră.

Principalele tipuri de servicii pe care le oferă compania acoperă:

  • Acțiuni ce presupun interacțiune cu Registrul Comerțului din București și Ilfov
  • Managementul și suportul afacerilor
  • Administrarea de imobile pe bază de contract
  • Obținerea de autorizații și avize de funcționare.

În concluzie, atunci când se dorește înființarea unei firme, gazduirea sau chiar modificarea sediului social al acesteia, este indicat să fie avută în vedere procedura găzduirii sediului firmei la Adisaf Consulting Managemet. Pentru mai multe informații și pentru a solicita o ofertă accesați site-ul Adisaf.ro.

 

 

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"