Antena 3 CNN Horoscop Care sunt cele mai toxice cupluri ale zodiacului

Care sunt cele mai toxice cupluri ale zodiacului

Deși au impresia că se iubesc, există câteva cupluri de zodii care pur și simplu nu pot fi împreună. 

Rac și Leu - În timp ce nativul Rac este emoțional și dă totul în dragoste, nativul Leu are multe incertitudini pe care le pune pe tapet și i le reproșează celui de lângă el. 

Capricorn și Vărsător - Ambele semne zodiacale sunt atât de încăpățânate, încât nu are cum să iasă ceva bun din relația lor. 

Gemeni și Fecioară - În timp ce nativul Gemeni este visător și dornic de plăcerile lumești, nativa Fecioară este rațională și își dorește o viață lipsită de griji, în care lucrurile materiale să fie pe primul loc. 

Berbec și Balanță -  Aceste două semne zodiacale se pot iubi enorm, dar există atât de multe diferențe între ei care îi separă, încât o relație serioasă le-ar da și mai multe bătăi de cap. 

Scorpion și Pești - Relația dintre cele două semne zodiacale este soră cu imposibilul, asta pentru că sunt extrem de diferiți și nu au niciun punct în comun. 

Taur și Săgetător - Nativul Taur nu va putea ține niciodată pasul cu nativa Săgetător care este mereu în căutarea și explorarea lucrurilor noi din viața ei, potrivit clickpentrufemei.ro.

Subiecte în articol: Horoscop zodii cuplu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România