Antena 3 CNN Politică Ce a scris presa străină despre criza provocată de PSD, prin retragerea susţinerii premierului Grindeanu

Ce a scris presa străină despre criza provocată de PSD, prin retragerea susţinerii premierului Grindeanu

de M.Z.    |   

Presa internaţională scrie pe larg despre criza guvernamentală din România provocată de PSD, care miercuri a retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, care a refuzat să demisioneze, riscând astfel să provoace o criză politică, potrivit News.ro.

AFP scrie că dacă Grindeanu se cramponează de acestă funcţie, PSD pare condamnat să depună o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern. Potrivit Politico, Grindeanu vrea să să rămână la putere până când preşedintele garantează că viitorul premier va fi din PSD.

Grindeanu a declarat că partidul a fost nemulţumit de faptul că el nu a reuşit să îmbunătăţească relaţiile cu Rusia, scrie Bloomberg, care adaugă că Grindeanu s-a plâns de faptul că Darius Vâlcov a întocmit analiza activităţii Executivului, pe care a respins-o.

La întâlnirea PSD, analiza activităţii Guvernului a fost prezentată de un fost ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, judecat pentru luare de mită şi ascunderea unor bani în cimitir, potrivit procurorilor, notea Al Jazeera.

Continuarea, pe News.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște