Antena 3 CNN Externe Ce i se întâmpla acestei femei, în fiecare noapte, după ce adormea. Când a deschis calculatorul, a avut parte de un șoc. Nu-i venea să creadă că iubitul ei îi făcea asta

Ce i se întâmpla acestei femei, în fiecare noapte, după ce adormea. Când a deschis calculatorul, a avut parte de un șoc. Nu-i venea să creadă că iubitul ei îi făcea asta

Naomi Hampson, o tânără de 27 de ani, a aflat că prietenul ei a violat-o timp de doi ani în timp ce ea dormea. ea a povestit incidentele unui prieten. 

Bărbatul folosea sedative pentru a-şi adormi prietena şi apoi intreţinea relaţii sexuale cu ea, arată Daily Mail.

Acesta obişnuia să îşi îmbrace prietena în diferite ţinute sau să îi picteze unghiile cu ojă şi să-i pună bijuterii. Într-un final, după sex, el îi făcea fotografii pe care le păstra în calculatorul personal.

Victima a mărturisit că se trezea uneori în pat, chiar dacă adormise pe canapea, sau că nu avea lenjeria intimă pe ea. Cu toate acestea, ea credea că este pur şi simplu confuză.

"Sunt dezgustată când mă gândesc la ce s-a întâmplat. Mă face să mă simt murdară şi complet violată. Faptul că nu îmi amintesc nimic mă face să mă simt şi mai rău'', a declarat femeia.

 

 

Subiecte în articol: somn iubit
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște