Antena 3 CNN Coronavirus China a închis forțat mii de vizitatori în parcul Disneyland din Shanghai pentru a-i testa anti-Covid

China a închis forțat mii de vizitatori în parcul Disneyland din Shanghai pentru a-i testa anti-Covid

Parcul de distracții Disneyland din Shanghai și-a suspendat brusc activitățile, astăzi. Toți vizitatorii au fost opriți în incinta parcului pentru a fi testați. Până la venirea testului negativ, oamenilor nu le-a fost permisă ieșirea.

de Mia Lungu    |   

Reprezentanții Disneyland au anunțat la ora locală 11:39 că vor închide imediat parcul și zonele înconjurătoare, inclusiv zona de cumpărături, pentru a se conforma unei directive a autorităților, potrivit agenției Reuters, citată de Digi24

Administrația locală din Shanghai a anunțat pe rețelele sociale că nimeni nu mai poate intra sau ieși din parc. Vizitatorii vor trebui să aștepte rezultatele testelor Covid pentru a putea părăsi parcul de distracții.

Toți cei care au fost la Disneyland din data de 27 octombrie și până în prezent vor fi obligați să se testeze de trei ori în trei zile.

Un purtător de cuvânt a spus că parcul de distracții funcționează în "regim limitat" și că sunt respectate măsurile impuse de autoritățile chineze.

În Shanghai au fost raportate 10 cazuri de Covid cu transmitere locală în data de 30 octombrie, toți dintre acești oameni fiind asimptomatici.
 

Subiecte în articol: anti-COVID shanghai disneyland China parc
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are