Antena 3 CNN Actualitate Locale Cisternă încărcată cu o substanță periculoasă, răsturnată în judeţul Olt. Traficul este blocat pe DN6

Cisternă încărcată cu o substanță periculoasă, răsturnată în judeţul Olt. Traficul este blocat pe DN6

O cisternă încărcată cu hidroxid de sodiu (sodă caustică) s-a răstunat miercuri pe Drumul Național 6, între localitățile Dăneasa și Radomirești. Traficul a fost blocat complet, iar polițiștii au recomandat rute alternative.

de Claudia Popovici    |   

Echipaje ale ISU Olt, dotate cu o autospecială pentru protecție CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear) s-au deplasat la fața locului pe Drumul Național 6 – European 70, la kilometrul 153 + 400 metri, între localitățile Dăneasa și Radomirești și încearcă să repună cisterna răsturnată pe roți.

Din primele informaţii, conducătorul auto, cetățean bulgar, în vârstă de 52 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal.

"Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul producerii accidentului. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Olt.

Traficul pe DN 6 a fost blocat complet, iar polițiștii au recomandat rute alternative.

- pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, ruta- Caracal - VO6G - Corabia - Turnu Măgurele - Roșiori de Vede;

- pentru restul categoriilor de autovehicule, ruta Drumul Național 6 - Drumul Județean 546 (Sprâncenata) – Drumul Comunal 116 (Radomirești) – Drumul Județean 653 (Radomirești) – Drumul Național 6.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"