Antena 3 CNN Actualitate Locale Un elev din Bacău și-a amenințat cu cuțitul profesorul de sport. Adolescentul a fost reținut

Un elev din Bacău și-a amenințat cu cuțitul profesorul de sport. Adolescentul a fost reținut

Un elev de 15 ani a fost reținut, ieri, de polițiști după ce și-a amenințat profesorul de sport cu cuțitul, la o școală din Bacău.

de Ioana Mircea    |   

Poliția Bacău a deschis ieri o anchetă după ce un elev de 15 ani și-a amenințat cu cuțitul profesorul său de sport, chiar în sala de sport.

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost cel care a intervenit pentru a aplana conflictul spontan petrecut între un elev şi profesorul de sport. Tot el a fost cel care a sunat la 112.

Polițiștii au stabilit faptul că pe fondul unor discuţii contradictorii cu profesorul, elevul a scos din rucsac cuțitul cu care l-a ameninţat pe acesta. Ulterior, elevul a părăsit incinta şcolii și a abandonat cuțitul.

„Minorul a fost identificat la scurt timp de către o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 1 Poliţie și condus la sediu pentru audieri. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară care au luat măsura reținerii tânărului de 15 ani”, a transmis astăzi, Poliția Bacău.

Citește și: Elevul care şi-a atacat cu un cuţit profesoara vrea să scape de arestul preventiv 

Băiatul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi amenințare.

Subiecte în articol: Bacău profesor amenintare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor