Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Florin Andone, decisiv pentru echipa sa în meciul cu Atletico Madrid

Florin Andone, decisiv pentru echipa sa în meciul cu Atletico Madrid

Atacantul român Florin Andone a marcat golul prin care formaţia Deportivo La Coruna a terminat la egalitate cu Atletico Madrid, 1-1 (1-0), joi seara, pe stadionul ''El Riazor'', într-un meci din etapa a 25-a a campionatului de fotbal al Spaniei. 

Andone a deschis scorul în minutul 13, după o greşeală a portarului sloven Oblak, iar apoi a primit un cartonaş galben. 

Atletico a restabilit egalitatea în minutul 68, prin francezul Antoine Griezmann, cu un şut cu boltă de la circa 25 de metri. Andone a avut apoi o mare şansă de a aduce din nou echipa galiciană în avantaj (70), dar a ratat o lovitură de cap din poziţie ideală. 

Meciul a luat o turnură dramatică în minutul 85, când atacantul Fernando Torres (Atletico) şi-a pierdut cunoştinţa la un duel cu Alejandro Bergantinos Garcia. Torres a primit îngrijiri pe gazon timp de mai multe minute, i-a fost imobilizat gâtul şi a fost transportat pe targă la ambulanţă, iar apoi la spital pentru investigaţii. 

Partida a reprezentat meciul de debut al antrenorului Pepe Mel pe banca formaţiei Deportivo, echipă care venea după şapte partide fără victorie, toate în 2017 (trei egaluri, ultimele patru eşecuri). 

Andone a ajuns la 8 goluri marcate în 24 de etape. 

În clasament, pe primul loc se află FC Barcelona, cu 57 puncte, urmată de Real Madrid, 56 puncte (24 jocuri), Sevilla, 52 p (24 j), Atletico Madrid, 46 p, etc. 

Deportivo La Coruna ocupă locul 17, cu 20 puncte (24 jocuri), la un punct de prima echipă aflată sub linia retrogradării (Granada - locul 18). 

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: Florin Andone Atletico Madrid
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere