Antena 3 CNN Actualitate Generalul Virgil Ardelean ”Vulpea”, dezvăluiri despre relația cu Dacian Cioloș

Generalul Virgil Ardelean ”Vulpea”, dezvăluiri despre relația cu Dacian Cioloș

Generalul Virgil Ardelean a lămurit pentru DC News, relația pe care o are fostul premier al României, Dacian Cioloș.

Fostul șef al structurii ”Doi și-un Sfert”, unchiul lui Dacian Cioloș a declarat cu privire la acesta că, în ciuda aparențelor, destinele acestora nu prea au multe legături comune, în afara gradului de rudenie cunoscut.

„Mă gândesc să nu-mi las numele singur printre actorii și suporterii luptei politice atât de înverșunate în acest timp, chiar dacă el apare doar așa în plan secundar, alături de dl Dacian Cioloș, a cărui singură vină pare a fi că, până acum, nu este dovedit că a furat, nu a ucis, nu este corupt, nu este bolnav sau incompetent. Așa că trebuie să i se găsească unele vulnerabilități, doar nu o fi un sfânt”, a declarat Virgil Ardelean.

„Cât despre dl. Dacian Cioloș, în ciuda aparențelor, destinele noastre nu prea au multe legături comune, în afara gradului de rudenie cunoscut. Nu prea ne-am intersectat. Cariera mea profesională activă, majoră, s-a încheiat în anul 2006 când mi-am dat demisia din funcția de șef al informațiilor din M.A.I, iar ascensiunea politică a dl. Dacian Cioloș a început, dacă nu mă înșel, după acele timpuri. Mai mult, aștept și rog orice persoană să iasă și să declare public, indiferent de funcția pe care a avut-o sau o are, să relateze dacă a fost vreo împrejurare sau cunoaște fapte în care eu am intervenit cu ceva în sprijinul ascensiunii profesionale ale dl. Dacian Cioloș. Nu există în lume o asemenea persoană sau o asemenea faptă”, a precizat Virgil Ardelean, în exclusivitate la DC News.

Citește și Dacian Cioloș și-a amintit că este rudă cu Virgil Ardelean

Subiecte în articol: Dacian Cioloş
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"