Antena 3 CNN Externe Influencer român, bătut cu bestialitate de un grup de băieți, din cauză că este mult prea cunoscut pe internet: ”Această agresiune este prețul popularității mele”

Influencer român, bătut cu bestialitate de un grup de băieți, din cauză că este mult prea cunoscut pe internet: ”Această agresiune este prețul popularității mele”

Un tânăr român, în vârstă de 22 de ani, a fost bătut de un grup de băieți, pentru că este mult prea ”popular” pe TikTok.

de Roxana Mihăiescu    |   

George Ciupilan s-a născut în România, dar a crescut în Italia. În anul 2019, tânărul a participat la reality show-ul  ”Il Collegio”, ia în 2021 a luat la un alt reality-show de succes- ”La Caserma”.

Un an mai târziu, în 2022, George a intrat  casa VIP Big Brother, un alt show de succes, care i-a adus succesul. 

În prezent, pe Instagram se mândrește cu aproximativ 570 de mii de urmăritori, în timp ce pe TikTok este înconjurat de aproape 2 milioane de urmăritori.

Faima nu i-a adus doar succes, ci și invidie. Pe data de 14 ianuarie 2024, influencerul a fost atacat de un grup de băieți. 

Citește și: Tinerii români nu mai merg la facultate şi vor să se facă influenceri sau modele de videochat pentru a câştiga bani uşor

După ce și-a revenit, George a povestit tot ceea ce i s-a întâmplat, în cadrul unui clip, care a devenit viral pe TikTok.

”Bună ziua! Din păcate, aceasta este condiția mea fizică actuală. Mai am de făcut niște analize medicale în ceea ce privește partea superioară a corpului, în special la umărul pe care mă chinui să-l mișc. Din păcate, această agresiune este prețul popularității mele. Sper ca niciunui alt coleg care face aceeași activitate ca mine să nu i se întâmple așa ceva și să fie nevoit să-și riște sănătatea, așa cum mi se întâmplă mie în aceste ore”, a declarat George, scrie Optimagazine. 

View this post on Instagram

A post shared by George Ciupilan (@georgeciupilan)

Nu se cunosc detalii despre persoanele care au recurs la această faptă, însă polițiștii fac cercetări pentru a stabili cine sunt vinovații. Din fericire, starea de sănătate a tânărului este una bună și se află în afara oricărui pericol. 

 

Subiecte în articol: george ciupilan influencer bătaie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea