Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 13 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii iau o decizie care șochează pe toată lumea. Berbecii au câștiguri financiare

HOROSCOP 13 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii iau o decizie care șochează pe toată lumea. Berbecii au câștiguri financiare

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 13 ianuarie. Creativitate și curaj azi. Lucrurile se rezolvă aplicând soluții ingenioase, nimic pe cale obișnuită.

HOROSCOP Berbec - pot avea câștiguri financiare dacă au curajul să vină cu idei curajoase.

HOROSCOP Taur - sunt atenți la suportul pe care îl primesc. Au nevoie de sprijin în familie sau de la colaboratori pentru a schimba lucrurile.

HOROSCOP Gemeni - atenție la sănătate. Pot găsi o soluție ingenioasă.

HOROSCOP Rac - ziua poate aduce perspectiva unor câștiguri. Prietenii sau persoanele cu care se consultă sunt foarte importante azi.

HOROSCOP Leu - ziua e glorioasă. Au nerv, temperament. Pot lua o decizie și chiar pot gândi o schimbare la care nimeni nu s-a gândit până acum.

HOROSCOP Fecioară - e o zi care atenționează la deciziile luate de cei din jur, care îi pot afecta. Spre seară, primesc vești bune.

HOROSCOP Balanță - au nevoie de suportul unor prieteni sau să se inspire de la cineva. De aceea modelele pe care le caută sunt foarte importante pentr că le dau curaj.

HOROSCOP Scorpion - ziua aduce autoritate și decizii importante. Sau se implică cu toată forța în decizii capitale majore.

HOROSCOP Săgetător - discuții morale. Au o atitudine foarte curajoasă. Pot lua apărarea cuiva și asta îi poate surprinde pe ce din jur.

HOROSCOP Capricorn - ziua aduce în prima parte a zilei preocupări legate de banii partenerului de viață.

HOROSCOP Vărsător - discuții, dispute, întâlniri. Pot fi foarte fructoase, se pot bucura de popularitate. Câștigă oameni de partea lor.

HOROSCOP Pești - muncă azi, dar foarte crativă și ingenioasă. Dispare o problemă mare de pe cap.

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului