Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii sunt susţinuţi de planete, Săgetătorii se îndrăgostesc

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii sunt susţinuţi de planete, Săgetătorii se îndrăgostesc

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Forţă, putere şi entuziasm astăzi, o super-conjuncţie pe cer, astfel că Marte, Luna şi Jupiter sunt în Berbec. Avem toate şansele să facem lucruri mari, aşa cum ne reprezintă.

de Georgiana Adam    |   

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii sunt inflamaţi de această conjuncţie şi pot fi în punctul în care mulţi dintre ei iau nişte hotărâri foarte îndrăzneţele sau pornesc în ceva ce au decis mai demult, dar acum este momentul să facă primul pas.

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii pot sprijini pe cineva care acţionează şi asta cumva e mai mult o mulţumire sufletească sau pot fi răsplătiţi pentru o acţiune pe care au făcut-o cândva.

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, aspectul minunat de astăzi aduce ajutor, o mâna întinsă, o salvare.

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, putere şi autoritate, au dreptate în ce fac, sunt foarte susţinuţi de planete, de argumente, dar şi de şefi, aşa încât lucrurile pe care ei le reprezintă acum pot ajunge la o împlinire frumoasă.

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, aspectele minunate aduc dreptate, se face dreptate datorită lor şi pot ajunge şi cu proiectele într-un punct minunat în care o mare deschidere apare de acum încolo. De asemenea, primesc o autorizaţie sau un act bun.

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele sunt foarte susţinute şi se pot baza pe persoane care ştiu să alimenteze în ele încrederea, au nevoie de un astfel de antrenor şi găsesc.

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele, în relaţiile foarte apropiate, conjugal sau profesional, ajung într-un punct foarte clarificat în acest moment şi ştiu cât, cum să meargă mai departe. Oficializează chiar o legătură şi se gândesc să semneze un contract.

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii au un mare succes în munca lor, care antrenează şi pe alţii alături de echipă, sudează echipa, pot lămuri lucrurile şi toată lumea ştie ce are de făcut.

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua aduce entuziasm, bucurii şi elan, îndrăgosteală pentru unii dintre ei, relaţii bune cu copiii, un suflet care se poate trăi pe sine însuşi.

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

La Capricorni, vorbim de casă şi familie, realizări materiale sau un început foarte bun într-un proiect material.

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, discuţii şi şedinţe cu noi idei şi noi proiecte, se pot semna şi contracte.

Horoscop 25 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, bani astăzi care îi pot derula în nişte proiecte pe termen lung, deci nu doar acum. Deci, pentru mai multe zile de acum încolo pot avea un câştig minunat.

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are