Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Schimbare de destin la Lei, Racii sunt favorizaţi de astre

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Schimbare de destin la Lei, Racii sunt favorizaţi de astre

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Pragmatism și confort, să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că lucrurile ies, găsim noi o soluție practică, indiferent ce este. 

de Georgiana Adam    |   

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, investiții în casă sau petrec în casă sau sunt cu gândul la casa lor sau arealul lor, pătrățica lor de la serviciu și e bine să se concentreze doar pe ce au ei de făcut. 

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, abilități noi astăzi, e bine să exerseze ceva, să facă cu mâinile lor ceva, să ceară mai puțin un sprijin de la ceilalți și să repete până când lucrurile ies. 

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, e o zi bună din punct de vedere financiar, evită o eroare sau repară o eroare financiară. 

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de încredere în sine, o așezare bună în inima lor. Ei știu că lucrurile stau cumva într-un fel anume pentru ei și restul nu mai contează și această reconectare cu ei înșiși e salvatoare. 

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce compasiune. Se pot pune locul altora, pot prevedea ce gândesc, ce simt alții și pot oferi un sprijin salvator, care poate chiar să schimbe destinul cuiva. 

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua este aducătoare de comunicare cu persoane aflate la distanță. Poate veni și ideea unei vizite sau excursii alături de cineva, așa pe negândite și sunt de acord să accepte. 

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, este o zi care marchează succesul cuiva pentru care Balanțele au sentimente și susțin, încurajează și cumva se poate spune că de cât de aproape știu să fie de această persoană, atât de mare este și succesul acesteia. 

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua poate aduce călătorii sau propunerea unor voiaje. Poate veni propunerea din partea unei persoane apropiate pe care doresc să o satisfacă. În tot cazul, sunt cu gândul la drumuri sau la proiecte îndepărtate care pot ieși. 

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, bani calculați, gândiți în familie. Se ocupă de averea lor sau de un obiect moștenit pe care îl pot recondiționa și îl pot valorifica.

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricorni, au o bună relație în familie, cu familia, cu partenerul de viață se consolidează cumva niște relații bazate pe afect. 

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, muncă, rezultate financiare neașteptate, nesperate și care nu vin atât de dificil după muncă grea. 

Horoscop 27 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, ziua este aducătoare de imaginație și creativitate, mai ales după-amiază pot progresa în munca pe care o au de făcut datorită efervescenței, imaginaței lor.

O zi bună pentru toată lumea, lucrăm cu sufletul astăzi și cu imaginația. Să-i dăm drumul și să lăsăm lucrurile să curgă cumva și în voia lor. 

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania