Antena 3 CNN Horoscop 29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Racii se supără cu partenerul de viaţă, pe Capricorni îi răscoleşte ceva din trecut

29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Racii se supără cu partenerul de viaţă, pe Capricorni îi răscoleşte ceva din trecut

29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Tot felul de încăpăţânări astăzi, unele sunt bune pentru că ne ajută să ne atigem obiectivul, dar altele ne pun în conflict. O zi cu atenţionări şi financiare, dar şi relaţionale.

de Georgiana Adam    |   

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

 

29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii sunt foarte fermi în ideile, gândurile şi modul în care ei înţeleg să rezolve o situaţie, dar nu au întotdeauna resurse sau condiţii ori nu le permite birocraţia să facă exact lucrurile pe care le doresc.

29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, şi ziua de azi le impune discreţie, atenţie şi la sănătate, poate şi din cauza unor mici beteşuguri sunt mai liniştiţi.

29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

La Gemeni, poate exista o dezamăgire din partea unui prieten sau sunt surprinşi de reacţia cuiva sau de felul în care le interpretează gesturile. Explicaţii, în zilele următoare.

29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii, de la înălţimea funcţiei lor, pot lua hotărâri sau se opun unor decizii pe care alţii le iau şi nu ştiu să facă compromisuri, lucru care poate supăra un bun colaborator sau chiar partenerul de viaţă.

29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce dispute mai ales la locul de muncă, unde sunt colegi care înţeleg altfel sau pe alte căi să rezolve nişte sarcini. Nu prea e o zi a explicaţiilor şi e posibil să se ciocnească, să fie ba ca unul, ba ca altul. Au de negociat, totuşi,un punct de echilibru.

29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

La Fecioare, e o zi care vine cu atenţionare privind sănătatea, poate şi o decizie care e foarte importantă, să renunţe la un viciu sau comportament, un obicei de viaţă care nu le face bine.

29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanţele sunt şi ele intransigente astăzi, aşa sunt aspectele, şi dacă sesizează o greşeală la cineva, probabil că nu vor fi foarte delicate astăzi, mai ales în familie sau cu partenerul.

29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, muncă astăzi, se anunţă o zi destul de obositoare şi sâcâitoare, e posibil ca unii să se mobilizeze mai greu şi pasează nişte sarcini, dar nu trebuie să se plângă dacă vor constata că nu sunt perfect făcute.

29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, este o zi care poate aduce o limitare mai ales corporală, beteşuguri sau excese care îşi spun acum cuvântul. E bine să acorde mai multă atenţie sănătăţii şi vorbelor pe care le spun, mai ales persoanelor iubite.

29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricorni au discuţii în familie sau îngrijorări legate de statutul lor şi siguranţa lor, atât la muncă, cât şi în casă. Poate fi o situaţie mai veche răscolită acum şi care pune în discuţie raporturile lor cu cineva din familie sau cu o persoană importantă.

29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, drumurile nu sunt recomandate sau trebuie să fie foarte atenţi, mai ales vizitele pe care le fac, pentru că trebuie să rezolve multe lucruri care nu le sunt pe plac.

29 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, vorbim de bani astăzi care pot fi cheltuiţi mai ales în a doua jumătate a zilei şi poate e bine să amâne mai spre seară lucrurile, pentru că vă dmai bine şi nu mai scot banii compulsiv din buzunar.

Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor