Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt în centrul atenției, Fecioarele petrec Revelionul acasă

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt în centrul atenției, Fecioarele petrec Revelionul acasă

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Distracție maximă. Se pare că dansăm pe rupte. Conjuncție Luna-Marte în Săgetător. Atenție la mânuirea focului sau artificiilor. O zi minunată pentru toată lumea. E rost de distracție, oricum ar fi.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, par să nu petreacă în casă. Oricum, au sentimentul unei vacanțe extraordinare. Se întâlnesc cu lume multă, mulți oameni necunoscuți și petrec pe cinste.

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri este importantă compania. Și probabil că partenerul de viață sau anturajul vine cu idei trăsnite. Au parte de experiențe inedite dar totuși trebuie să păstreze măsura.

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, sunt în centrul atenție sau se simt băgați în seama. Și fac ei ceva năzdrăvan, astfel încât toată lumea se amuză.

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, multă responsabilitate. Probabil urmăresc ca lucrurile să decurgă perfect, sau au grijă de cineva. În tot cazul, se distrează, dar au și măsură.

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, distracție la maxim. Și au tot felul de idei trăznite, care le vin pe loc. Astfel încât toată lumea îi admira și se amuză de năzdrăvăniile lor.

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare este un Revelion pe care îl petrec în casă sau într-un mediu foarte controlat. Ei nu vor să se implice acolo unde lumea pierde controlul.

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, drumuri diverse. S-ar putea să vorbească cu multă lume la telefon sau să facă niște vizite, astfel încât să știe despre toată lumea cum petrece, ce face, pe unde este. Distracție și voie bună.

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, sunt atenți la ce mănâncă, la energia lor. Pun accent mult pe sănătate și vor să se distreze, dar în așa fel încât să nu îi doară capul a doua zi.

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, sunt în centrul atenției, într-o formă foarte bună, de aceea pot face și mici excese. Dar, până la urmă, dacă îi trage cineva de mânecă, lucrurile ies bine.

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, parcă stau pe margine și observă ce fac ceilalți. Sau alții vor stinge lumina și se vor odihni. Ideea este că își încarcă bateriile cumva. Și se reconfortează astfel.

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, lume multă, cu prieteni sau își fac ei o petrecere și tot felul de activități inedite. În tot cazul, se simt bine.

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, sunt în centrul atenției sau vor să fie impecabili, indiferent ce și-au propus de Revelion, și reușesc să fie într-o formă grozavă și, astfel, să întâmpine noul an într-un mod festiv.

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"