Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele păşesc pe un teren nou, iar Balanţele sunt într-o formă bună

Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele păşesc pe un teren nou, iar Balanţele sunt într-o formă bună

Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Şi astăzi ne gândim la viitor, dar, atenţie, spre ora 17, s-ar putea să fim un pic confuzi, să ne scape lucruri. Nu vă faceţi griji, zilele următoare vor veni cu inspiraţie.

de Georgiana Adam    |   

Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pot avea chef să se întâlnească cu prietenii, să mai schimbe o vorbă sau să mai afle lucruri, dar riscă mai mult să se agite, mai ales dacă spun prea mult despre ce vor să facă, asta mai ales după-amiază.

Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Ziua este marcată de autoritate şi hotărâri pe care le iau, dar impactul deciziilor lor asupra celor din jur nu este cel mai benefic, aşa că trebuie să dreagă un pic lucrurile.

Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Au nevoie de informaţii astăzi. Nu ştiu cum să le pună cap la cap. Le lipsesc nişte informaţii de legătură cumva, sau poate nu ajung la persoanele cu care vor să se întâlnească, şi asta îi agită un pic spre după-amiază. 

Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Preocupare pentru bani şi pentru sănătate. Cu alte cuvinte, cum să îşi păstreze averea, şi cea financiară, şi cea corporală. Asta este preocuparea lor maximă şi bine fac, pentru că anul care a venit aduce şi pentru ei schimbări mari legate de formă şi de imagine. 

Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Ziua este marcată de dorinţa de a da bine, de a fi într-o formă bună în faţa celorlalţi. Nu neapărat de drege busiocul pentru că au făcut nişte anunţuri neaşteptate pentru cei din jur, ci pentru că vor să găsească o modalitate de a se pune în armonie cu cei pe care îi iubesc.

Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Muncă astăzi, inedită, sub semnul surprizelor de tot felul. Trebuie să găsească soluţii la care alţii poate nu s-au gândit, nu au avut nevoie de ele. Păşesc pe un teren nou, dar se descurcă până la urmă.

Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Sunt într-o formă bună, sunt foarte creative şi foarte libere. Vor să petreacă timpul într-un mod care să le priască cumva sufleteşte. Spre seară îşi fac griji financiare.

Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Sunt concentraţi pe lucrurile şi pe agenda lor, dar au nevoie şi de alte persoane să lucreze, aşa că îşi fac nişte discursuri în cap, cum să spună nişte lucruri care să fie acceptate.

Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Sunt pe drumuri, pot face mici vizite, sau discută mult la telefon. Iau contact cu multe persoane şi veştile după-amiază nu prea le pică bine, mai ales dacă asta îi obligă să intervină, să ajute, să întindă o mână de ajutor.

Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Banii sunt vizaţi astăzi, şi sunt preocupaţi de cum ar putea să îi sporească. O modalitate probabil că pică, dar altele se creează.

Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Muncă intelectuală şi imaginaţie bogată. Au nişte idei noi, dar asta înseamnă şi să pună în practică, deci foarte multă muncă. Stau să se gândească dacă se implice sau nu.

Horoscop 5 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Este o zi care poate aduce agitaţie mentală. Au încredere în ei, însă, lucrurile la care se gândesc sunt foarte mari, grozave şi avangardiste.

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept