Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Veşti bune pentru Scorpioni, Peştii au un succes de invidiat

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Veşti bune pentru Scorpioni, Peştii au un succes de invidiat

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Relațiile pot fi un pic dificile, mai ales după-amiază, vrem să aflăm adevărul, punem întrebări și un pic de presiune punem pe cei din jurul nostru. 

de Georgiana Adam    |   

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii au sentimentul că cineva nu e onest cu ei şi tocmai de aceea generează discuții. Sunt foarte fierbinți aceste discuții, mai ales după-amiază.

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii, la locul de muncă, au nevoie de niște clarificări, nu pentru că ar pierde bani, ci pentru că vor să se asigure că oamenii le sunt loiali. 

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, discuțiile se învârt în jurul banilor și pot avea sentimentul că fie pentru a cuceri pe cineva, fie pentru a ține pe cineva lângă ei, trebuie să facă niște eforturi cam mari.

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de conversație obositoare, mai ales în cămin, în familie, poate că unii preferă să nu le înceapă și ar fi mult mai bine așa. Sunt alte zile mai bune pentru teme obositoare. 

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Leii au și ei grijă astăzi de sentimentele celor din jur, poate persoane pe care le știu de multă vreme sau părinți sau bunici și e bine să asculte, să aibă răbdare, să lase pe cineva să își descarce sacul. 

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

La Fecioare, sunt posibile întâlniri cu prieteni foarte buni, amici de d mult cu care se deapănă multe amintiri, ceva nostalgie astăzi mai ales după-amiază.

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele sunt practice, mai ales în a doua jumătate a zilei, își calculează pașii, timpul, energia sau banii pe care îi investesc și obțin rezultate. Deci, dacă fac un lucru, vor să iasă bine și chiar iese.

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii, mai ales după-amiază au fler, au intuiție, dar au și lăcomie. Vor neapărat niște lucruri: dreptate, putere, autoritate, să se impună și le iese, dar trebuie să aibă răbdare, pentru că abia la finalul zilei apar și veștile bune.

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vești bune pe sănătate, pentru cei care și-au făcut investigații și au fost grijulii, dar vești bune și financiar din partea cuiva care îi premiază sau poate fi generos.

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii au astăzi o zi bună, dacă în continuare sunt atenți la partener. Oricum, în această perioadă e foarte important cum îi privesc ceilalți, ce părere își fac despre ei și cât de multă abilitate reușesc să colecteze de la cei din jur. Și într-adevăr, această zi aduce politețe și prietenie.

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, muncă și trebuie să fie foarte preciși în ce fac, să nu greșească deloc, pentru că toată lumea e cu ochii pe ei, mai ales șefii. 

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, ziua este aducătoare de inspirație și creativitate, sunt foarte buni în munca lor, dar trebuie să facă lucrurile așa cum simt ei, să nu se ia după nimeni și vor ieși foarte bine. 

Va fi o zi bună astăzi, dacă flerul este implicat în ecuația profesională.

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi