Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt plini de farmec, Fecioarele au parte de surprize

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt plini de farmec, Fecioarele au parte de surprize

Horoscop 9 iunie 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, marți, horoscopul pentru această zi.

Berbec - ziua începe strict, cu întâlniri importante de la primele ore ale dimineții, sau conversații unde trebuie să ia decizii.

Taur - o zi a autorității, nu acceptă orice ordin sau ei se pot răzgândi pe parcursul zilei.

Gemeni - schimbări de opinie sau își lărgesc punctul de vedere, mai ales dacă se confruntă cu o persoană care vine cu argumente. 

Rac - câștigurile sunt importante astăzi și pot descoperi o soluție pentru a salva o pierdere. 

Leu - o zi foarte valoroasă sub aspect social, au farmec și asta îi ajută să deschidă mai multe uși sau să convingă pe cineva să fie de partea lor. 

Fecioară - munca aduce tot felul de surprize, contextul în care lucrează, oamenii cu care colaborează, îi obligă să țină pasul cu evenimentele. De aceea trebuie să fie mult mai adaptabile decât altădată. 

Balanță - se pot baza pe imaginație, dacă se dezinhibă puțin vor vedea că lucrurile pot fi rezolvate pe mai multe căi, nu doar pe una singură. 

Scorpion - ziua aduce calcule de tot felul, fie pentru casă și investiții din casă, fie la locul de muncă. Important este să nu cheltuiască inutil și să nu accepte orice propunere. 

Săgetător - ziua este aducătoare de noi idei și proiecte, foarte valoroase, mai ales pentru a-și lărgi orizonturile și pentru a-și crea un tablou mai larg asupra acțiunilor pe care le urmăresc. 

Capricorn - bani care pot veni din diferite surse sau descoperă că face munca altfel, ușurând-o cumva, prin diverse instrumente, tehnologie sau aparatură. 

Vărsător - inspirație și curaj, pot trata unele aspecte mai supărătoare cu mai multă nonșalanță, astfel încât inima lor se ușurează, pentru că nu se mai lasă inutil stresați. 

Pești - discreție, este recomandabil să stea să urmăreaască ce se întâmplă în jur, pentru a înțelege mai bine interesele celorlalți sau oportunitățile care pot apărea. 

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs