Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Zilele norocose ale lunii iulie pentru fiecare zodie

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Zilele norocose ale lunii iulie pentru fiecare zodie

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la "Adevăruri ascunse", zilele norocoase ale lunii iulie 2019 pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP BERBEC: Sunt foarte norocoși în luna iulie, dar nu excelează neapărat la capitolul bani. Zile norocoase: 17 și 24 iulie.

HOROSCOP TAUR: Stau bine pe toate planurile. Taurii singuri ar putea să întâlnească o persoană care să le dirijeze viața spre un curs mai diferit. Zile norocoase: 27 și 29 iulie.

HOROSCOP GEMENI: Stau mai prost la capitolul dragoste. Tot caută și nu găsesc ce vor. Își pot găsi iubirea pe 10 iulie. Zile norocoase: 19 și 28 iulie.

HOROSCOP RAC: Au o lună cu numeroase surprize, mai ales din partea partenerului. Zile norocoase 12 și 21 iulie.

HOROSCOP LEU: Leul are nevoie de multă răbdare pentru a-și rezolva toate problemele în această lună. Norocos prin excelență, zilele norocoase ale Leului sunt: 16 și 21 iulie.

HOROSCOP FECIOARĂ: Nici Fecioarele nu sunt ocolite de noroc, dar numai dacă vor munci din greu. Zile cu ajutor din partea Divinității: 11 și 28 iulie.

HOROSCOP BALANȚĂ: Balanțele căsătorite pot trece la o relație îmbunătățită, la un plan serios. Zilele cu încărcătură benefică: 8 și 9 iulie.

HOROSCOP SCORPION: Se vor înconjura de mulți oameni care îl vor ajuta la bunul mers al lucrurilor. Puncte forte: 12 și 14 iulie.

HOROSCOP SĂGETĂTOR: Săgetătorii ar putea ieși dintr-o situație care i-a deranjat. Norocul le surâde în 13, 19 și 20 iulie.

HOROSCOP CAPRICORN: Nu trebuie să se grăbească și vor rezolva lucrurile. Zilele benefice: 17 și 23 iulie.

HOROSCOP VĂRSĂTOR: Sunt mult mai încrezători în forțele proprii. Au noroc cu precădere pe 11 și pe 16 iulie.

HOROSCOP PEȘTI: E o perioadă puțin mai instabilă pentru Pești. Capitolul financiar începe să prindă contur. Zile norocoase: 7, 13 și 26 iulie.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București