Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămăna 19 - 25 august 2019, cu Minerva. Gemenii descoperă că iubirea nu e ușoară, apar noi ocazii să câștigați bani

HOROSCOP pentru săptămăna 19 - 25 august 2019, cu Minerva. Gemenii descoperă că iubirea nu e ușoară, apar noi ocazii să câștigați bani

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 19 - 25 august 2019. 

HOROSCOP GEMENI Ușurința cu care manipulezi cuvintele este admirată de cei din jur. Puteți face multitasking cu succes. Comunicarea în cuvinte, la telefon, prin SMS sau în persoană este ceva facil pentru tine. Faci conexiuni cu repeziciune, de la colegi, cunoștințe și vecini, la frați și alte rude. Nu te supără problemele nesemnificative și eviți suprasolicitarea prin cumul de informații. Problemele comunității, mai ales cele administrative, te pot angaja cu succes. Contactele potrivite și cele variate sunt cheia succesului pe mai departe. Relația cu oamenii devine mai ușoară acum. 

Cu o concentrare puternică pe sectorul comunicării, conversația și dorința ta de a interacționa ar putea susține mai multe solouri. Dacă lucrezi în vânzări, media sau în producția de high tech, ai putea avea o săptămână foarte plină. Și odată cu conjuncția Soarelui cu Venus, s-ar putea să semnezi un contract superbun sau să iei legătura cu cineva care îți poate fi de mare folos în viitor.

HOROSCOP Trigonul dintre Mercur și Uranus de vineri, ar putea îngreuna comunicarea. Poți vorbi cu tâlc și de aici neînțelegerile de moment sau dimpotrivă puteți ajunge să vă înțelegeți reciproc foartebine. Nu este cel indicat să faci asta de la prima întâlnire.

În timp ce Marte este în Fecioară și în Casa familiei, iar această influență te-ar putea provoca să execuți o perioadă scurtă de sarcini care sunt pe lista ta de activități casnice de mult timp.

HOROSCOP relațional

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei