Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Venus în Gemeni 2019. Cum va fi afectată zodia ta pe plan sentimental - Romantismul atinge un nou nivel pentru LEI

HOROSCOP Venus în Gemeni 2019. Cum va fi afectată zodia ta pe plan sentimental - Romantismul atinge un nou nivel pentru LEI

HOROSCOP. Venus a intrat in zodia Gemenilor pe 8 iunie si va ramane acolo pana pe 3 iulie. Iata ce schimbari apar pentru zodia ta. 

HOROSCOP BERBEC - Ai nevoie de conversatii care sa iti stimuleze intelectul si de parteneri care sa iti sopteasca vorbe de iubire. 

HOROSCOP TAUR - Ai nevoie de legaturi senzuale, de masaje lungi, de cine gatite acasa si de partide lungi de dragoste. Vei duce relatia pe care o ai la nivelul urmator.

HOROSCOP GEMENI - Radiezi de frumusete si dorinta oriunde ai merge. Toata lumea de priveste cu admiratie. Asteapta-te sa primesti multa atentie, in special in sectorul amoros. 

HOROSCOP RAC - Iti doresti o legatura sentimentala care sa fie privata si sfanta. Nu vrei ca cei din jur sa stie ce se intampla in viata ta. Ar putea aparea un admirator secret. 

Continuarea AICI.

Subiecte în articol: Horoscop zodii gemeni Venus
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator