Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 22 august. Evitați să vă bazați pe cei din jur

Horoscop zilnic, 22 august. Evitați să vă bazați pe cei din jur

Berbec

Omul-orchestră ai putea fi definit astăzi. Ești plin de energie, dornic de a te implica în cât mai multe și dificile acțiuni, neținând cont dacă este și cu folos. Este posibil să-ți iroseși energia și ideile minunate fie în relații nepotrivite, fie în treburi inutile. Ceilalți se pot simți copleșiți de tine, astfel că bine ar fi să-ți controlezi vorbele și reacțiile.

Taur

Ai nevoie de odihnă și spațiu personal în singurătate, astfel încât mintea și sufletul tău să se pună de acord vizavi de situațiile în care ești implicat. Gândește-te pe îndelete cum ai dori să fie viața ta de acum încolo și trasează planuri în acest sens. Ai grijă de sănătate, dar evită, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.  

Gemeni

Interesantă zi la capitolul prieteni! Este posibil să-ți revizuiești concețiile despre prietenie și implicațiile ei. Evită să te bazezi pe alții pentru a-ți rezolva chestiunile parteneriale, fie că este vorba de partenerul de viață, fie de cei de afaceri sau colaboratori. Seara, retrage-te în liniștea casei și meditează pe marginea celor petrecute astăzi.

Rac

Ești chemat la scenă deschisă, atât în mediul familial, alături de rude și familie, cât și în mediul socio-profesional în care activezi. Sunt posibile oferte de colaborare, însă este vorba despre ceva deja discutat, dar care acum are mai multe șanse de materializare concretă. Vin responsabilități profesionale noi, de anvergură, deci fii pregătit.

Leu

Gândurile tale zboară departe, fie la ținuturi îndepărtate, fie la concepții filozofice despre lume și viață. Citește, studiază, documentează-te, discută cu cei dragi despre subiecte deosebite și rafinează-ți sufletul cu idei noi. Seara este potrivită unei plimbări într-o grădină botanică sau vizionării unor filme și piese de teatru de top.

Continuarea pe astrocafe.ro

Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrologice Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs