Antena 3 CNN Actualitate Locale În Bucovina, războiul cu Satana se dă la Consiliul Județean

În Bucovina, războiul cu Satana se dă la Consiliul Județean

În Bucovina, războiul cu Satana se mută la Consiliul Județean Suceava. După ce preoții din zonă au cerut interzicerea prezenței trupei de black metal suedeze Dark Funeral la Bucovina Rock Castle, tocmai pe motiv de Satanism, miercuri un nou episod se consumă.

Îl relatează solistul trupei Luna Amară, Mihnea Blidariu, într-o postare. "Astazi, unul din organizatorii festivalului #BucovinaRockCastle, domnul Ion Dragusanul, este supus unui inchizitoriu la #ConsiliulJudeteanSuceava, inchizitoriu cauzat de "memorii" adresate institutiei respective de personaje scapate din Evul Mediu. Ceea ce se intampla este un #abuz: nu poti face ancheta despre cheltuirea banului public in baza faptului ca el a fost cheltuit pe un artist care are alta optiune religioasa decat a ta. Dupa 26 de ani, comunitatea rock este, in anumite colturi ale tarii, vanata in continuare de popi retrograzi care nu au citit Constitutia si confunda "moralitatea" ( ti-e si scarba sa auzi cuvantul asta din gura unora care si-au facut biznis din credinta altora) cu legislatia. Nici o problema, protestele Colectiv au inaugurat huiduirea corporatiei BOR. Lucrurile se pot extinde, evident.
Haideti, domnilor politicieni locali, luati-le tinerilor festivalul, lasati-i fara un loc si un timp in care se elibereze de angoasa si frustrarile cauzate de lumea in care traim! Sa vedem, atunci, oare catre cine se va indrepta furia acestor angoase si frustrari?... ", a scris Mihnea Blidariu.

Dark Funeral este o trupă de black metal din Stokholm, Suedia, fondată în anul 1993. Trupa a lansat până acum şase albume. Piesele trupei abundă în atacuri împotriva creştinismului şi abordează în special teme sataniste şi apocaliptice.

Subiecte în articol: Suceava preoti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"