Antena 3 CNN Actualitate O infirmieră de doar 38 de ani a murit după ce a fost infectată cu coronavirus

O infirmieră de doar 38 de ani a murit după ce a fost infectată cu coronavirus

O infirmieră în vârstă de doar 38 de ani de la Spitalul Județean din Piatra Neamț a murit, seara trecută, după ce fusese infectată cu coronavirus.

de Sebastian Bădiță    |   

Dana Mihăilescu, o infirmiera de pe Secția Chirurgie a Spitalului Județean Neamt, și-a pierdut viața la un spital din Iași, fiind infectată cu SARS CoV-2.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, fusese transferată de la ATI Piatra Neamț, după ce se infectase cu Sars COV-2.

Inițial, s-a vehiculat informația potrivit căreia femeia fusese vaccinată, informație care nu a fost confirmată. Decesul a survenit pe fondul unor grave afecțiuni cardiace, preexistente. 

Din primele informații, femeia contractase virusul din spitalul unde lucra. 

A murit asistentul de la UPU, depistat pozitiv după vaccinare

Gheorghe Leca, asistentul de la UPU Piatra Neamț care a fost vaccinat deși avea simptome de infectare cu SARS CoV-2, a murit, tot miercuri seara, la un spital din Cluj Napoca, potrivit unor surse din Spitalul Județean Neamț.

Leca Gheorghe, s-a vaccinat anti COVID-19 pe data de 5 ianuarie în ciuda faptului că, la momentul vaccinării, avea o tuse care ar fi putut fi simptom de infectare cu SARS CoV-2. Deși a menționat acest aspect, medicul de la centrul de vaccinare a dat undă verde pentru imunizare, punând tusea pe seama unei infecții respiratorii de sezon.

Pe 17 ianuarie, la 12 zile dupa vaccin, Leca Gheorghe a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, iar ulterior, starea lui de sănătate s-a agravat. Acesta a fost transferat la un spital din Cluj Napoca, unde a și pierdut lupta cu viața, în seara zilei de 17 februarie. Plămânii bărbatului erau foarte grav afectati.

Vestea a fost confirmată de o apropiată a asistentului, pe o rețea socială. 

”A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre.

Îmi este greu să găsesc cuvintele potrivite acum când am aflat că o ființă atât de dragă nouă și un coleg minunat a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile mele sunt alături de familia indurerată.

Dumnezeu sa-l ierte și să-l odihnească în pace!”. 

Subiecte în articol: infirmiera Piatra Neamț
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș