Antena 3 CNN Actualitate A murit asistentul de la UPU, depistat pozitiv după vaccinare

A murit asistentul de la UPU, depistat pozitiv după vaccinare

Gheorghe Leca, asistentul de la UPU Piatra Neamț care a fost vaccinat deși avea simptome de infectare cu SARS CoV-2, a murit, miercuri seara, la un spital din Cluj Napoca, potrivit unor surse din Spitalul Județean Neamț.

A murit asistentul de la UPU, depistat pozitiv după vaccinare
Sursa foto: pexels
de Laura Dinu    |    18 Feb 2021   •   10:34

Leca Gheorghe, s-a vaccinat anti COVID-19 pe data de 5 ianuarie în ciuda faptului că, la momentul vaccinării, avea o tuse care ar fi putut fi simptom de infectare cu SARS CoV-2. Deși a menționat acest aspect, medicul de la centrul de vaccinare a dat undă verde pentru imunizare, punând tusea pe seama unei infecții respiratorii de sezon.

Pe 17 ianuarie, la 12 zile dupa vaccin, Leca Gheorghe a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, iar ulterior, starea lui de sănătate s-a agravat. Acesta a fost transferat la un spital din Cluj Napoca, unde a și pierdut lupta cu viața, în seara zilei de 17 februarie. Plămânii bărbatului erau foarte grav afectati.

Vestea a fost confirmată de o apropiată a asistentului, pe o rețea socială. 

”A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre.

Îmi este greu să găsesc cuvintele potrivite acum când am aflat că o ființă atât de dragă nouă și un coleg minunat a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile mele sunt alături de familia indurerată.

Dumnezeu sa-l ierte și să-l odihnească în pace!”. 

A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Imi este greu să găsesc cuvintele potrivite acum când am...

Publicată de Gabriela Chitosca pe Miercuri, 17 februarie 2021

Infirmieră moartă la numai 38 de ani

Tot miercuri seara, a murit la un spital din Iași și o infirmieră de la Secția Chirurgie a Spitalului Judetean Neamț. Femeia, în vârsta de 38 de ani, fusese transferată de la ATI Piatra Neamț, după ce se infectase cu SARS CoV-2. Inițial, s-a vehiculat informația potrivit căreia femeia fusese vaccinată, informație care nu a fost confirmată. Decesul a survenit pe fondul unor grave afecțiuni cardiace, preexistente, scrie tvneamt.ro

×
Subiecte în articol: asistent vaccinat
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close