Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Laurențiu Reghecampf, un nou dezastru în Liga Campionilor Asiei

Laurențiu Reghecampf, un nou dezastru în Liga Campionilor Asiei

Echipa Al-Wahda Dubai, din Emiratele Arabe Unite, antrenată de românul Laurenţiu Reghecampf, a suferit marţi o nou înfrângere în Grupa B a Ligii Campionilor Asiei la fotbal, înclinându-se cu 2-0 pe terenul iranienilor de la Zob Ahan.

Ambele goluri au fost reuşite de Morteza Tabrizi, în minutele 34 şi 73.

Al-Wahda are trei înfrângeri în tot atâtea meciuri în Grupa B, cu un golaveraj dezastruos, 2-10. Primul joc a fost pierdut cu 5-0 pe terenul lui Lokomotiv Taşkent (Uzbekistan), după care a venit eşecul de acasă, cu 3-2, în faţa qatarienilor de la Al-Duhail SC. Liderul grupei este Al-Duhail, 6 puncte (2 jocuri), urmată de Zob Ahan, 6 puncte, Lokomotiv Taşkent, 3 puncte (2 jocuri), Al-Wahda, 0 p.

În campionat, Al-Wahda este pe locul 2, la patru puncte de liderul Al Ain, care a învins-o joi cu 6-2. Cel mai cunoscut jucător al echipei lui Reghecampf este maghiarul Balazs Dzsudzsak.

În aceeaşi grupă va avea loc marţi întâlnirea Al-Duhail - Lokmotiv Taşkent.

Tot în Liga Campionilor Asiei, în Grupa E, formaţia sud-coreeană Jeonbuk Motors a surclasat marţi acasă echipa chineză Tianjin Quanjian, cu scorul de 6-3. În Grupa G, formaţia chineză Guangzhou Evregrande s-a impus în faţa propriului public cu scorul de 5-3 în faţa lui Jeju United (Coreea de Sud).

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Programul magazinelor mari din România, de Paște