Antena 3 CNN Actualitate Anunțul STB pentru călătorii din București, după ce furtuna a blocat mai multe rute

Anunțul STB pentru călătorii din București, după ce furtuna a blocat mai multe rute

Furtuna care a pus stăpânire în această dimineață pe București a provocat mai multe neplăceri pentru călători. Astfel, mai multe linii de tramvai au rămas blocate după ce arborii au fost doborâți de rafalele de vânt.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Societatea de Transport București informează că circulația tramvaielor de pe linia 41 a fost blocată în această dimineață pe Strada Turda, în zona Pasajului Grant, din cauza lipsei de tensiune în rețeaua de alimentare.

Pentru preluarea fluxului de călători, s-a înființat linia naveta 641, între Piața Presei și Ghencea. Alte cinci linii de autobuze și tramvaie sunt blocate:

  • Liniile 116 si 141 – blocate pe Bd. Pieptănari, pe sens Str. Turnu Măgurele, din cauza unui copac căzut pe carosabil.

  • Linia 138 – blocata pe Str. Romancierilor, în zona stației Romancierilor, pe ambele sensuri. Autobuzele circula deviat. Cauza: copac căzut pe carosabil;

  • Liniile 232 si 241 – blocate pe Bd. Metalurgiei, între Metro Berceni si Sos. Berceni. Cauza: copac căzut pe carosabil.

În această dimineață, ANM a emis o avertizare nowcasting Cod Galben de vijelii, valabil până la ora 07:50 în localitățile din împrejurul Bucureștiului. Vântul a depășit la rafală 55-60 km/h și pe arii restrânse 70 km/h.

Citește și: Copaci căzuți peste mașini, linii de autobuz și tramvai blocate, la prima oră, după o furtună puternică în București și Ilfov

De asemenea, Poliția Rutieră informează că ploaia și vântul puternic afectează circulația autovehiculelor pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 12 (localitate Glina, județul Ilfov) – 36 (localitate Fundulea, județul Călărași). Vizibilitatea nu este afectată momentan.  

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari