Antena 3 CNN Actualitate Locale Copaci căzuți peste mașini, linii de autobuz și tramvai blocate, la prima oră, după o furtună puternică în București și Ilfov

Copaci căzuți peste mașini, linii de autobuz și tramvai blocate, la prima oră, după o furtună puternică în București și Ilfov

Mai mulți copaci au fost doborâți de vijelie, câteva linii de autobuz și tramvai sunt blocate, iar anumite străzi sunt pline cu apă, după o furtună ce a ținut o oră, vineri dimineață, în București.

Copaci căzuți peste mașini, linii de autobuz și tramvai blocate, la prima oră, după o furtună puternică în București și Ilfov
Sursa foto: ISU B-IF
de Mia Lungu    |    14 Iul 2023   •   08:34

Furtună puternică în această dimineaţă în București şi în judeţul Ilfov. A plouat torenţial aproape o oră, iar vântul care a bătut şi cu 70 de kilometri pe oră, în unele zone, a rupt mai mulţi copaci.

"Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, ISU B-IF a gestionat 46 de intervenții (44 în mun. București și 2 in județul Ilfov). Acestea au constat în îndepartarea a 44 de copaci căzuți, un stâlp cazut și un element de constructie. Au fost avariate 33 de autoturisme și un acoperiș. 
O persoana a fost surprinsă într-un autoturism, de un copac căzut. Aceasta a fost extrasă conștientă și transportată la spital.", au transmis reprezentanții ISU București-Ilfov.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Intrarea Pitulici - copac căzut pe autoturism;
Bld. Metalurgiei 136 - copac pe carosabil;
Romancierilor - copac căzut;
Cetatea de Baltă - copac căzut pe autoturism;
Modoran Ene - copac căzut pe autoturism;
Samoil Vulcan - copac căzut pe gardul Liceului Dimitrie Gusti;
Str. Dr. Cristea - copac căzut;
Str. Valeriu Braniște - copac căzut.

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că mai multe linii de autobuz și tramvai au fost blocate:

  • Linia tramvaiului 41 a fost blocată pe ambele sensuri, pe strada Turda.
  • Liniile 116 si 141 au fost blocate pe Bd. Pieptanari, pe sens Str. Turnu Magurele, din cauza unui copac căzut pe carosabil. S-au aplicat măsuri de deviere.
  • Linia 138 a fost blocată pe Str. Romancierilor, în zona stației Romancierilor, pe ambele sensuri. Autobuzele circulă deviat. Cauza: copac căzut pe carosabil.
  • Linia 102 - blocată pe Șos. Vergului, la Spitalul Malaxa, pe ambele sensuri. Cauza: copaci căzuti pe carosabil. S-au aplicat măsuri de deviere.
  • Liniile 232 si 241 - blocate pe Bd. Metalurgiei, între Metro Berceni și Șos. Berceni. Cauza: copac căzut pe carosabil. S-au aplicat măsuri de deviere.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close