Antena 3 CNN Actualitate Locale Gestul sfios al unor locuitori din Reșița: S-au descălţat înainte de a urca într-un tramvai nou, de teamă să nu murdărească linoleumul

Gestul sfios al unor locuitori din Reșița: S-au descălţat înainte de a urca într-un tramvai nou, de teamă să nu murdărească linoleumul

Gest inedit făcut de cetăţenii din Reşiţa, la vizitarea unui tramvai nou. Mai mulți dintre ei s-au descălţat înainte de a urca în vehicul, de teamă să nu murdărească linoleumul din interiorul vagoanelor.

de Mia Lungu    |   

Pe imaginile făcute publice de autorități se vede cum, la ușa tramvaiului, au fost lăsate mai multe perechi de încălţăminte.

Tramvaiul prezentat publicului face parte dintr-un lot de 12 pe care municipiul le va achiziționa, potrivit contractului semnat în 2020.

Potrivit autorităţilor, valoarea unei astfel de garnituri se ridică la 2 milioane de euro, iar de omologarea lor pentru Europa se ocupă o firmă din Polonia.

Tramvaiele au o capacitate de 137 de persoane iar viitorii vatmani au început deja pregătirea la Timişoara.

Citește și: Mii de bunici din România nu au văzut niciodată marea și nu au avut vacanțe. Răspunsuri înduioșătoare: "Nici până la mănăstire n-am ajuns"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹
Subiecte în articol: Reşiţa tramvai descălțat linoleum
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"