Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu despre Ion Ganea, senatorul exclus din PSD: "Doamna Gorghiu l-a convins pe domnul general în rezervă și turnător al securității să nu vină"

Marcel Ciolacu despre Ion Ganea, senatorul exclus din PSD: "Doamna Gorghiu l-a convins pe domnul general în rezervă și turnător al securității să nu vină"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara că Senatul este blocat în acest moment și că Ion Ganea, senatorul abia exclus de PSD din partid, este turnător al securității.

de Mia Lungu    |   

Marcel Ciolacu a declarat că dacă se vor organiza alegeri, numărul infectarilor va crește și "categoric" românii vor fi blocați în case. Referindu-se la sistemul de învățământ și cum este afectat de valul doi al infecțiilor COVID-19 acesta a spus: "O să le furăm copiilor un an din viață."

"Cine este normal acum și gândește cu mintea și lasă la o parte sondajele, sociologii (..) recomandă acum să intrăm în campanie electorală? Care este miza până la urmă a acestor alegeri?", a intrebat acesta, in emisiunea Subiectiv de la Antena3

Făcând referire la faptul că PNL se opune amânării alegerilor parlamentare, acesta a condamnat traseismul politic în contextul actual:

Marcel Ciolacu: "Între timp au furat un membru al PSD, pe care astăzi l-am și exclus. Ei au blocat activitatea Senatului în întregul său." 

In contextul in care Senatorul PSD Ion Ganea a fost exclus joi din partid, Marcel Ciolacu a declarat că Ion Ganea este un Senator descoperit de CNSAS că fiind turnător al Securității. 

Făcând referire la faptul că Ion Ganea nu a asigurat cvorumul ședințeii conducerii Senatului, pentru ca reexaminarea legii care permite Parlamentului să decidă dată alegerilor parlamentare să între în procedură, Presedintele PSD a declarat că Alina Gorghiu l-a determinat sa lipseasca.

"Doamna Gorghiu l-a convins pe Domnul General în rezervă și turnător al securității să nu vină"

 

 

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Alina Gorghiu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat