Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, mesaj pentru șoferii români: "Nu te urca la volan dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri"

Marcel Ciolacu, mesaj pentru șoferii români: "Nu te urca la volan dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri"

Premierul Marcel Ciolacu îi îndeamnă pe șoferi, cu ocazia Zilei Mondiale a Comemorării Victimelor Accidentelor de Circulaţie, să nu se urce la volan dacă au băut sau dacă au consumat droguri.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

"Susțin tema din acest an a Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, aceea de a ne implica fiecare dintre noi, în calitate de autorități sau de participanți la trafic, într-un efort comun prin care să prevenim pierderea de vieți pe șosele.

Avem obligația de a face acest lucru pentru copiii, tinerii, femeile și bărbații victime ale tragediilor circulației rutiere!

Avem datoria nu doar de a face legi mai aspre, dar mai ales de a preveni astfel de tragedii”, scrie, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Premierul amintește că luni va avea loc dezbaterea referitoare la "Legea Anastasia. Drumul către viață”.

Citește și: Ianis Hagi, prima reacție după calificarea României la EURO 2024: "Încercăm să-i facem fericiți pe suporteri"

"Împreună, stat, mediu privat, ONG-uri, cetățeni, promovând mesajele Legii Anastasia, vom reuși să salvăm viețile celor dragi!

Nu te urca la volan dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri! Alege viața”, încheie Ciolacu.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Scandal monstru în Parlament: deputatul lovit în față de un fost ministru