Antena 3 CNN Coronavirus Marcel Vela, mesaj pentru români: „Absența celor dragi este dureroasă, dar pierderea lor poate fi tragică. Rămâneți în case!”

Marcel Vela, mesaj pentru români: „Absența celor dragi este dureroasă, dar pierderea lor poate fi tragică. Rămâneți în case!”

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, le-a transmis românilor că stă în puterea fiecăruia dintre noi să găsească resursele necesare pentru depășirea acestei crize și le-a cerut să nu se mai expună, pe ei și pe ai lor, infectării cu coronavirus.

”Dragi români, ne confruntăm cu una dintre cele mai mari crize din ultimii ani. Rezolvarea se află la noi. E în puterea noastră să găsim resursele, acum, poate mai mult ca niciodată, să arătăm forța pe care acest popor avut-o dintotdeauna. Absența celor dragi este dureroasă, dar pierderea lor poate fi tragică. Rămâneți în case. Prioritatea noastră, a Guvernului, a factorilor responsabili, este viața românilor. Împreună am rezistat prin războaie, cutremure și dictatură. Vom rezista și acum uniți ca unul. Dumnezeu să binecuvânteze România”, a spus Marcel Vela.

Se închid mall-urile, sunt interzise grupurile mai mari de 3 persoane în afara locuinței, restricții de circulație pe timpul nopții

În cursul serii de sâmbătă, Marcel Vela a anunțat noi măsuri pentru limitarea epidemiei de coronavirus, cuprinse într-o ordonanță militară, între acestea numărându-se închiderea mall-urilor, interzicerea grupurilor mai mari de trei persoane în afara locuinței și interzicerea intrării străinilor în România, cu câteva excepții.

 

Subiecte în articol: Marcel Vela
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România