Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Materazzi a făcut dezvăluirea aşteptată de toată lumea, la 10 ani de la incidentul cu Zidane

Materazzi a făcut dezvăluirea aşteptată de toată lumea, la 10 ani de la incidentul cu Zidane

Fostul internaţional italian Marco Materazzi, ajuns la 42 de ani, regretă incidentul avut cu Zinedine Zidane, în finala Cupei Mondiale din 2006, şi susţine că, în injuriile adresate fracenzului, a menţionat-o pe sora acestuia.

Marco Materazzi le-a mărturisit francezilor de la L’Equipe că întîmplarea petrecută în urmă cu 10 ani i-a schimbat viaţa pentru totdeauna.

„Am menţionat-o pe sora lui, nu şi pe mama lui. I-am spus ceva foarte stupid, dar cuvintele mele nu meritau o asemnea reacţie. În orice colţ al lumii, fie că este vorba de Roma, Napoli, Torino, Milano sau Paris, auzi lucruri mult mai rele”, a spus Marco Materazzi pentru L’Equipe.

Marcatorul unui gol extrem de spectaculos din penalty în timpul regulamentare, Zidane a şocat pe toată lumea în prelungiri şi, după ce a fost înjurat de fundaşul italian Materazzi, i-a aplicat pur şi simplu un cap în piept, fiind eliminat direct. Zidane nu l-a iertat nici acum pentru acele înjurături.

Subiecte în articol: Zinedine Zidane Cupa Mondiala
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei