Antena 3 CNN Actualitate Locale Ultimul mesaj trimis de Gabriel iubitei sale înainte de tragedia de la Botoşani: "Dacă muream şi nu te mai sunam?"

Ultimul mesaj trimis de Gabriel iubitei sale înainte de tragedia de la Botoşani: "Dacă muream şi nu te mai sunam?"

Gabriel, unul dintre tinerii morţi în cumplitul accident din localitatea Călineşti din Bucecea (Botoşani), i-a transmis iubitei sale, în ultimul mesaj, o întrebare ce s-a dovedit a fi o premoniţie.

de Alin Tarnovschi    |   

Gabriel Damian, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitate Hănţeşti, este unul dintre cei doi tineri care au murit în cumplitul accident produs miercuri, 7 iulie 2021, în zona localităţii Călineşti din oraşul Bucecea.

Tânărul se afla împreună cu doi prieteni, într-un autoturism marca Audi, cu volan pe dreapta, atunci când maşina, condusă cu o viteză de peste 150 de km/h, a lovit trei copaci de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic încât Gabriel şi şoferul, un tânăr în vârstă de 22 de ani, au murit pe loc, în timp ce prietenul lor, grav rănit, a supravieţuit accidentului şi a ajuns în stare gravă la spital.

Înainte de accident, Gabriel i-a trimis iubitei sale o fotografie pe Facebook, chiar cu câteva minute înainte de producerea accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mesajul plin de durere transmis de iubita lui Gabriel

La câteva zile după tragedie, iubita lui Gabriel a postat un mesaj cutremurător pe Facebook.

Doi tineri din Botoşani au murit într-un Audi cu volan pe dreapta, după ce au băut o sticlă de whisky

"Luni, pentru că nu ţi-am mai răspuns după ce m-am pus la somn, mi-ai spus vorbele astea: 'Dacă muream şi nu te mai sunam, nu mai ştiai nimic de mine?!'.

Nici prin gând nu mi-ar fi trecut vreodată că tu poţi să păţeşti aşa ceva.

Trebuia să fiu cu tine în seara aia, m-ai chemat spunându-mi: 'Vino până la hala beib, fac un grătărel'. Era ora 22.00. Trebuia să te duc acasă, nu trebuia să te las, dar ceva m-a ţinut să nu plec, de ce Doamne, de ce?

Poate nu se ajungea aici, nu mai era atâta durere în sufletele noastre. 05:43, mi-ai trimis o poză să te văd pentru ultima dată, un minut mai târziu s-a produs o tragedie, ne-ai lăsat pe toţi cu sufletul amar şi plin de dor", a scris tânăra.

Subiecte în articol: Botoșani accident
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște