Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri din Botoşani au murit într-un Audi cu volan pe dreapta, după ce au băut o sticlă de whisky

Doi tineri din Botoşani au murit într-un Audi cu volan pe dreapta, după ce au băut o sticlă de whisky

Doi tineri din Botoşani au murit, noaptea trecută, într-un Audi cu volan pe dreapta, după un accident cumplit produs în localitatea Călineşti din oraşul Bucecea.

Doi tineri din Botoşani au murit într-un Audi cu volan pe dreapta, după ce au băut o sticlă de whisky
de Cătălin Onofrei    |    07 Iul 2021   •   11:43

Cei doi tineri, împreună cu un alt prieten, se aflau, noaptea trecută, într-un autoturism marca Audi A6, cu volan pe dreapta, cu care se plimbau în localitatea Călineşti, oraşul Bucecea din Botoşani.

La un moment dat, în jurul orei 06.00, din cauza vitezei excesive, şoferul în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a derapat, a lovit un copac şi a ricoşat în aţi doi.

În urma impactului deosebit de violent, motorul maşinii a fost aruncat câteva zeci de metri pe şosea.

Şoferul de 22 de ani a murit pe loc, în timp ce prietenii săi, un tânăr de 20 de ani şi altul de 27 de ani, au fost grav răniţi.

În urma unui apel la 112 la faţa locului au ajuns o autospecială de descarcerare şi una cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, dar și trei ambulanţe.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Salvatorii au descoperit că în autoturism se aflau doi tineri încarceraţi. Cea de-a treia fusese aruncată afara din mașină în urma impactului.

În cazul şoferului, medicii nu au mai putut face nimic. Acesta avea un traumatism cranian deschis, cu pierdere de substanţă cerebrală şi fractură de coloană cervicală.

Pasagerul din dreapta a fost descarcerat de pompieri, fiind preluat în stare critică. 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat o anchetă pentru a stabili exact condiţiile în care s-a produs tragedia.

În maşină, sub scaunul şoferului, a fost găsită o sticlă de whiskey aproape goală.

×
Subiecte în articol: Călinești Bucecea Botoșani
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close