Antena 3 CNN Actualitate Religie MESAJE DE PAȘTI. Urările românului "întors din morți" de ÎNVIEREA DOMNULUI

MESAJE DE PAȘTI. Urările românului "întors din morți" de ÎNVIEREA DOMNULUI

MESAJE DE PAȘTI Minunile există! O dovedește cazul profesorului Romeo Tălmaciu, care în urmă cu două luni a suferit un infarct la volanul mașinii sale. Deși într-o primă fază medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire, creatorul fanfarei Rotaria și-a revenit spectaculos, scrie vremeanoua.ro.

MESAJE DE PAȘTI În Săptămâna Patimilor, gândurile acestuia s-au îndreptat către Divinitate. Într-un mesaj scris azi, în Vinerea Mare, profesorul Romeo Tălmaciu a ținut să le mulțumească atât celor care i-au fost aproape și s-au rugat pentru sănătatea sa, cât și medicilor care au făcut tot ce le-a stat în putință ca el să-și revină.

MESAJE DE PAȘTI “Mă strecor ușor și firav prin retrăiri de spaimă și dureri ce m-au izgonit pentru câteva clipe din viață,,la poarta lui DUMNEZEU, implorându-l, poate în subconștientul meu, să-mi redea viața…

“SFINTE DUMNEZEULE, mulțumirile mele nu pot realiza nici un sfert din câte ar trebui să-ți dăruiesc. Prin bunătatea și puterea TA, DOAMNE, ai dat suflu acelor preoți care s-au rugat pentru mine, putere și pricepere medicilor și tuturor celor care s-au zbătut ca eu să supraviețuiesc"

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere