Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ministrul Justiției Tudorel Toader, reacție la soluția PNL pentru decongestionarea penitenciarelor

Ministrul Justiției Tudorel Toader, reacție la soluția PNL pentru decongestionarea penitenciarelor

Ministrul Justiției a comentat, într-o intervenție telefonică la News Magazine, soluția propusă de PNL pentru decongestionarea penitenciarelor, în așa fel încât condamnații să facă închisoare numai în weekend.

Preocuparea față de condițiile de executare a pedepselor din penitenciare e o preocupare comună, a întregii societăți și, în mod evident, a Parlamentului. În ultimii ani au fost diversificate pedepsele și individualizate mijloacele de executare a pedepselor, a spus ministrul, arătând că salută orice propunere de natură să îmbunătățească condițiile din penitenciare.

Cu toate acestea, ministrul Tudorel Toader a ținut să sublinieze că orice propunere de acest gen trebuie să vină cu surse concrete de finanțare.

PNL a depus la Senat un proiect de lege în care se regăsesc propuneri ca închisoarea la domiciliu sau munca in folosul comunităţii pentru cei cu pedepse mai mici de 4 ani. 

 

Subiecte în articol: tudorel toader ministrul Justitiei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară