Antena 3 CNN Life Motivele pentru care simți că Sărbătorile te stresează

Motivele pentru care simți că Sărbătorile te stresează

Colindele, dulciurile, cadourile sau rundele de cumpărături nu sunt numai ocazii de bucurie, ci de multe ori pot alimenta stresul și tensiunea.

Îți amintesc că nu mai ai bani deloc - Soluția este să alegi cadouri cu un preț mai redus, să optezi pentru a oferi în dar prăjituri făcute de tine și să-ți inviți prietenii sau familia acasă la tine.

Îți readuc în minte trecut - Dacă mergi în orașul tău natal de sărbători este posibil să nu ai o stare emoțională foarte bună. Cei care locuiesc acolo, prietenii sau rudele, probabil că nu te-au văzut de ceva timp, iar opiniile lor despre felul în care te-ai schimbat pot deveni surse de stres.

Te fac să te îngrijorezi că te vei îngrășa - Fă plimbări dese și aranjează casa pentru a arde calorii în plus și a reduce riscurile pentru siluetă. 

Îți evidențiază că nu ai cu cine să le petreci - Contează foarte mult să conștientizezi care este starea ta, să-ți suni prietenii și chiar să te răzgândești și să accepți unele invitații pe care le-ai refuzat inițial, potrivit exquis.ro.

Subiecte în articol: Crăciun sărbători iarnă stres
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere