Antena 3 CNN Actualitate Nouă acuzație de hărțuire sexuală pentru George Bucurică, procuror la Parchetul Judecătoriei Oraviţa

Nouă acuzație de hărțuire sexuală pentru George Bucurică, procuror la Parchetul Judecătoriei Oraviţa

de S.T.    |   

Nouă acuzație de hărțuire sexuală pentru George Bucurică, procuror la Parchetul Judecătoriei Oraviţa.

George Bucurică, procuror la Parchetul Judecătoriei Oraviţa, este acuzat de hărţuire sexuală de una dintre părţile dintr-un dosar pe care îl investiga.

Cazul a fost făcut public de Antena3, fiind prezentate mai multe înregistrări în care ar apărea procurorul făcându-i avansuri femeii care a depus plângerea. După apariţia înregistrărilor, procurorul general al României a dispus cercetări disciplinare.

Sinteza Zilei. Una dintre victimele procurorului Bucurică rupe tăcerea

Marți seară, la Antena 3, Mihai Gâdea a difuzat un interviu cu fosta soție a primarului din Oravița, în care femeia a vorbit despre avansurile sexuale pe care Bucurică i le-a făcut.

„Profita de orice apropiere a noastră ca să pună mâna pe mine, apoi a început cu întâlniri. Mi-a spus să ne întâlnim în biroul lui, a fost urât. Nu ne-am întâlnit niciodată doar noi doi(...). Profita de orice ocazie ca să stea lângă mine, într-o seară trebuia să merg la mătușa mea și a venit în parcare, m-a tras de mână. Intențiile lui nu au fost plăcute, i-am spus fostului meu soț că nu mi se pare normal și multă lume are frică de el”, a spus femeia.

„Nu a fost plăcut(...). Mi-a spus să mergem în patul lui Costel (fostul soț al femeii - n.red.). Avea intenții de natură sexuală. În Oravița prea multe femei tac din cauza lui”, a adăugat ea.

Citiți și:

Procurorul Bucurică, anchetat de Inspecția Judiciară. Ce sancțiune a primit după dezvăluirile Antena 3

Subiecte în articol: Sinteza Zilei procuror
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori