Antena 3 CNN Politică Panică în PSD, înaintea votului pentru noul guvernul. Ce le-a transmis Dăncilă miniștrilor, convocați din nou la instructaj

Panică în PSD, înaintea votului pentru noul guvernul. Ce le-a transmis Dăncilă miniștrilor, convocați din nou la instructaj

de M.Z.    |   

UPDATE 13.54 - Ședința de la Parlament s-a încheiat, iar premierul desemnat Viorica Dăncilă le-a transmis miniștrilor propuși care au fost modificările și completările din programul de guvernare.

Ședința s-a încheiat cu aplauze.

----------------------------

Știrea inițială 10.37

Grupurile parlamentare reunite ale PSD şi ALDE se întâlnesc, duminică, într-o şedinţă comună la care va participa şi premierul desemnat Viorica Dăncilă. 

Potrivit secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, la reuniune vor fi prezenţi şi liderii de organizaţii PSD, şedinţa având un caracter pregătitor în perspectiva zilei de luni, când urmează a fi audiaţi miniştrii, iar noul guvern - supus votului de învestitură. 

De asemenea, la ședință sunt chemați și miniștrii propuși din viitorul cabinet. Sunt discuții pregătitoare, bazate pe puncte din programul de guvernare care revin fiecărui ministru.

Luni dimineața, vor avea loc audieri în comisiile de specialitate și, cel mai probabil, nu vor să aibă surprize neplăcute.

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă a discutat, sâmbătă, cu miniştrii în funcţie şi cu cei validaţi de conducerea PSD pentru un nou portofoliu, întâlnirea având ca obiectiv principal stabilirea strategiei de comunicare

Subiecte în articol: viorica dancila PSD
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"