Antena 3 CNN Politică Premierul Tudose, discuții cu reprezentanţii Dacia despre dezvoltarea investiţiilor în industria auto

Premierul Tudose, discuții cu reprezentanţii Dacia despre dezvoltarea investiţiilor în industria auto

Premierul Mihai Tudose a analizat joi, cu reprezentanţii Dacia perspectivele de dezvoltare a investiţiilor în industria auto din România, el prezentând câteva dintre măsurile pe care Guvernul le are în vedere, legate de infrastructura rutieră, printre care finalizarea autostrăzii Piteşti-Sibiu.

„Prim-ministrul Mihai Tudose a analizat astăzi, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Dacia Renault (Groupe Renault România) perspectivele de dezvoltare a investiţiilor în industria auto din România. Şeful Executivului a subliniat potenţialul României de a atrage investiţii străine şi a prezentat câteva dintre măsurile pe care Guvernul le-a luat sau le are în vedere, legate de infrastructura rutieră, necesare în primul rând pentru România, nu doar pentru investitori. Un exemplu menţionat în acest sens de premierul Mihai Tudose a fost finalizarea autostrăzii Piteşti-Sibiu”, se arată într-un comunicat.

Premierul a amintit faptul că documentaţia pentru două dintre secţiunile autostrăzii a fost înregistrată în sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP).

„Avem tot interesul ca această autostradă să se concretizeze cât mai repede şi am deblocat deja nişte lucruri”, a declarat, potrivit comunicatului, prim-ministrul Mihai Tudose.

 

Sursă: Mediafax
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi