Antena 3 CNN Politică Prima reacție din PSD, după protestele din stradă și prezența președintelui în Piață

Prima reacție din PSD, după protestele din stradă și prezența președintelui în Piață

de M.Z.    |   

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a spus duminică, la Antena 3, că partidul pe care îl reprezintă nu va ceda sub nicio formă le ce și-a propus, chiar dacă mii de oameni au ieșit în stradă protestând față de ordonanța grațierii și amnistiei.

”Nu vom ceda sub nicio formă la ce ne-am propus. Mâine vom lua o decizie în acest sens. (...) Dragi români care ne-ati votat, nu cedăm nici măcar un mimimetru. Noi ce-am promis aia facem până la capăt. Tot ceea ce am promis”, a spus Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

Președintele Iohannis le-a spus românilor adunați în Piața Universității că vrea să se schimbe legislația din România și susține că oamenii sunt, pe bună dreptate, indignați.

Câteva mii de persoane s-au adunat duminică seara în Piaţa Universităţii din Capitală, dar și în alte orașe din țară, pentru a protesta faţă de modificările care ar putea fi aduse legislaţiei penale. Protestul a fost anunţat pe reţelele de socializare. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere