Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din Mioveni, după ce a fost agresat de un interlop în biroul său: ”Incidentul m-a șocat”

Primarul din Mioveni, după ce a fost agresat de un interlop în biroul său: ”Incidentul m-a șocat”

Ion Georgescu, primarul din Mioveni care a fost agresat în această seară de interlopul Stelică Crăciun, care a intrat neanunțat în biroul său, însoțit de alți trei bărbați, susține că nu are nicio legătură cu cel care l-a lovit peste față și că a depus plângere penală în urma incidentului.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

„În jurul orei 21:15 m-am pomenit cu Stelică Crăciun și cu încă un domn la mine în birou, începând să-l înjure pe fostul comisar Mihalcea și pe mine. A fost o mică altercație în birou în care postul de pază a reușit să îl scoată afară din birou. Eu nu mă intersectez cu el, el este dintr-o comunitate vecină. Este un incident care m-a șocat. Este foarte grav.”, a declarat primarul pentru Antena 3.

Primarul a precizat că interlopul a intrat în birou însoțit de un bărbat din grupul său, iar în afara camerei se mai aflau alți doi interlopi, și că a fost agresat ”și fizic și verbal”.

La audieri, Stelică Crăciun  a susținut că primarul a fost cel care a lovit primul. Potrivit surselor Antena 3, Stelică Crăciun are o relație bună cu un adjunct al inspectorului Poliției Argeș. La intrarea în primărie s-ar fi aflat un polițist local care i-a lăsat pe bărbați să intre cu ușurință.

Primarul a declarat la Antena 3 că îi este teamă pentru viața lui dacă ceea ce se spune public despre relația interlopului cu persoane din Poliție este adevărat și susține că va cere protecție prin avocatul său.

 

Subiecte în articol: primar Mioveni lovit interlop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate