Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, dezvăluiri despre guvernul PNL. Ce decizie vor lua liberalii

Rareș Bogdan, dezvăluiri despre guvernul PNL. Ce decizie vor lua liberalii

de S.T.    |   

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat miercuri seară la un post de televiziune că nu se aștepta ca Victor Ponta să fie consecvent și să voteze învestirea Guvernului Orban.

Rareș Bogdan a declarat că speră ca ceilalți lideri din Pro România, Sorin Cîmpeanu și Mihai Tudose, să conștientizeze că Guvernul Dăncilă nu mai poate să rămână la Palatul Victoria.

Citiți și: Interviu EXCLUSIV cu Victor Ponta, după discuțiile cu PNL: „Nu am cerut niciun minister. Le-am spus politicos că nu-i votez”

„Îi susțin pe colegii mei din PNL în tot ceea ce fac. Negocierile au fost grele. Am vorbit astăzi cu dânșii și le-am spus că din punctul meu de vedere dacă ei fac cvorumul nu contează dacă ne dau jos Guvernul sau nu ni-l învestesc, ci ideea este să ajungem la anticipate. Pentru PNL și România cel mai important lucru este să ajungem la anticipate”, a spus Rareș Bogdan.

„Strategia este simplă, extrem de clară: alegeri anticipate în maxim 3-4 luni de zile. Cum se vor produce aceste alegeri anticipate? Vă asigur că potrivit Constituției”, a mai spus Rareș Bogdan.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște