Antena 3 CNN Politică Liberalii au votat susținerea lui Florin Cîțu în funcția de premier. Rareș Bogdan: ”S-a votat în unanimitate!”

Liberalii au votat susținerea lui Florin Cîțu în funcția de premier. Rareș Bogdan: ”S-a votat în unanimitate!”

Liberalii au votat, joi, în Biroul Permanent Național (BPN), pentru susținerea în continuare a lui Florin Cîțu în funcția de premier, după ce reprezentații USR PLUS au declarat că vor rămâne în coaliție doar dacă premierul pleacă.

de Laura Dinu    |   

”S-a adoptat o rezoluție, a fost dat un vot de susținere a premierului Florin Cîțu. Este extrem de important, au participat peste 70% din membrii BPN și s-a votat în unanimitate susținerea lui Florin Cîțu ca prim ministru și în toate demersurile domniei sale. 

Vă dau citire rezoluției adoptate astăzi: 

Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal își reafirmă susținerea fermă pentru exercitarea în continuare de către Florin Cîțu a funcției de premier al Guvernului României. Mandatul care i-a fost încredințat lui Florin Cîțu de către toate partidele din cadrul coaliției, a fost unul pentru modernizarea și dezvoltarea României. 

Evoluțiile din ultimele 9 luni au confirmat nu doar angajamentul ci și succesul său și al întregii echipe guvernamentale pe acest drum”, a declarat, joi, Rareș Bogdan. 

Orban: ”Colegi de-ai mei au convocat BPN fără să fiu informat”

Ludovic Orban nu a participat la ședința Biroului Permanent Național

”Astăzi, fără să fiu informat, colegi de-ai mei au convocat BPN fără să fiu informat. A doua oară, ignorând președintele partidului și refuzând un dialog cu președintele partidului. Am decis să nu particip la această ședință, despre care nu am fost informat”, a spus Orban. 

 

Subiecte în articol: Rareș Bogdan
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România