Antena 3 CNN Politică Răzvan Cuc (PSD): Liberalii au primit ordin să nu introducă niciun amendament la Legea bugetului şi să nu îndrăznească să voteze

Răzvan Cuc (PSD): Liberalii au primit ordin să nu introducă niciun amendament la Legea bugetului şi să nu îndrăznească să voteze

Senatorul PSD de Neamţ, Răzvan Cuc, susține că parlamentarii PNL şi USR PLUS au primit "ordin" să nu introducă niciun amendament la Legea bugetului de stat pe 2021.

de Georgiana Adam    |   

"Oastea de strânsură a domnului Iohannis e toxică, disciplinată şi consecventă! Liberalii au primit ordin să nu introducă niciun amendament la Legea bugetului şi nici să nu îndrăznească să voteze vreunul.", a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

"Useriştii nu mişcă nici ei în front, ceilalţi aliaţi respectă şi ei ordinele şi iată că avem un Parlament atât de disciplinat, încât oamenii aceştia şi-au suprimat şi dreptul de a gândi şi vorbi liber", a mai scris fostul ministru al Transporturilor.

Acesta se aştepta ca măcar parlamentarii de Neamţ să susţină un amendament care sprijinea construcţia drumului expres între Piatra-Neamţ şi Bacău.

"Am prezentat azi în plen un amendament care corecta o eroare, nimic altceva. Studiul de fezabilitate pentru drumul expres Piatra-Neamţ - Bacău trebuie finalizat anul acesta şi trebuie plătit tot anul acesta.

Dar pentru plata acestui studiu mai este nevoie de o sumă de bani. Bani care nu apar în fişa de buget. Am încercat, printr-un amendament, să corectez acest lucru.

Razvan Cuc: Parlamentarii de Neamţ au tăcut ipocrit şi au votat împotriva acestui amendament. Nu mă așteptam la atâta lașitate

Nu contează cine face proiectul, Neamţul şi Bacăul au nevoie de acest drum. (...) Am crezut că măcar parlamentarii de Neamţ ai puterii vor susţine acest demers. Au trâmbiţat tot timpul interesul lor pentru dezvoltarea infrastructurii în judeţul pe care îl reprezintă în Parlament. Nici vorbă!

Parlamentarii de Neamţ au tăcut ipocrit şi au votat împotriva acestui amendament. Au blocat continuarea proiectului. Sau poate chiar l-au îngropat de tot.

Vă spun sincer că nu mă așteptam la atâta lașitate. Indiferent de culoarea politică a reprezentanților unui județ în Parlament, atunci când interesul oamenilor din acel județ o cere, și vorbesc limpede despre Neamț, disciplina de partid trece în plan secund. Nu partidul i-a făcut parlamentari, ci poporul care i-a votat!", a susţinut Răzvan Cuc.

Proiectul pentru realizarea drumului expres Piatra-Neamţ - Bacău a fost realizat în mandatul de ministru al Transporturilor al lui Răzvan Cuc. 

Bugetul de stat pe 2021 a fost adoptat: Forma finală a fost cea propusă de Guvernul Cîțu

Bugetul de stat pe anul 2021 a fost votat, marți, în Parlament în forma aprobată de Guvern.

Social-democrații au acuzat coaliția de guvernare că a instaurat „dictatura bugetară” și a impus controlul absolut asupra bugetului, contrar prevederilor constituționale și cutumelor democratice.

În favoarea proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2021 au votat 234 de deputați și senatori, iar 170 de parlamentari au votat împotrivă, potrivit Mediafax.

"Anul acesta, mai mult cu 7,7 miliarde pentru pensii. De ce? Pentru că au crescut pensiile. Nu mai mințiți. Au crescut pensiile și în 2021.", a spus Florin Cîțu, în Parlament, despre Legea Asigurărilor Sociale.

Subiecte în articol: Răzvan Cuc PSD legea bugetului
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania