Antena 3 CNN Politică Lucian Romaşcanu: PNL şi cei din coaliţie vă propun sloganul lor pe 2021: "Prin voi înşivă!"

Lucian Romaşcanu: PNL şi cei din coaliţie vă propun sloganul lor pe 2021: "Prin voi înşivă!"

Liderul senatorilor PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat marți, din plenul Parlamentului că există un slogan pe care coaliția de guvernare îl propune românilor: "Prin voi înşivă!". Afirmația a venit imediat după adoptarea proiectului legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021.

Lucian Romaşcanu: PNL şi cei din coaliţie vă propun sloganul lor pe 2021: "Prin voi înşivă!"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    02 Mar 2021   •   20:40

"Dragi votanţi ai partidelor de la guvernare, dragi copii, dragi părinţi, dragi antreprenori, PNL şi cei din coaliţie vă propun sloganul lor pe 2021 care este: "Prin voi înşivă!".

Descurcaţi-vă, dragi români, pentru că asta este tot ceea ce poate să vă propună această coaliţie şi împreună şi dumneavoastră aţi luat, şi noi am luat, plasă cu acest guvern şi sperăm ca ceea ce se întâmplă acum în politica românească să fie ultima experienţă de acest gen. Asta este plasa pe care am luat-o!", a declarat Romaşcanu.

Bugetul de stat pe 2021 a fost adoptat: Forma finală a fost cea propusă de Guvernul Cîțu

Bugetul de stat pe anul 2021 a fost votat, marți, în Parlament în forma aprobată de Guvern.

Social-democrații au acuzat coaliția de guvernare că a instaurat „dictatura bugetară” și a impus controlul absolut asupra bugetului, contrar prevederilor constituționale și cutumelor democratice.

În favoarea proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2021 au votat 234 de deputați și senatori, iar 170 de parlamentari au votat împotrivă, potrivit Mediafax.

"Anul acesta, mai mult cu 7,7 miliarde pentru pensii. De ce? Pentru că au crescut pensiile. Nu mai mințiți. Au crescut pensiile și în 2021.", a spus Florin Cîțu, în Parlament, despre Legea Asigurărilor Sociale.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close