Antena 3 CNN Actualitate Mii de români vor plăti facturile de energie electrică la jumătate

Mii de români vor plăti facturile de energie electrică la jumătate

Locuitorii din peste 20 de unități administrativ-teritoriale din zona Munților Apuseni vor beneficia de o reducere cu 50% a facturilor la energie electrică.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

La solicitarea prefectului judeţului Alba, Nicolae Albu, furnizorul de energie electrică Electrica Furnizare confirmă că va aplica reducerea de 50% pentru locurile de consum din zona Munţilor Apuseni, este mesajul transmis pe pagina de Facebook Instituția Prefectului Județul Alba.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Alba, în peste 87,53% din locurile de consum analizate se poate acorda reducerea de 50%.

"Instituţia Prefectului - Judeţul Alba, în colaborare cu UAT- uri din Munţii Apuseni, va monitoriza în continuare cu atenţie modul în care Electrica Furnizare SA, dar şi alţi furnizori de energie electrică, vor aplica reducerea de 50% şi solicită cetăţenilor din zona Munţilor Apuseni care au contracte de furnizare a energiei electrice cu alţi furnizori să transmită prin intermediul UAT- urilor în care domiciliază sau lucrează dacă întâmpină probleme în acordarea acestui beneficiu legal", se precizează într-un comunicat al instituției.

Citiţi şi: Surpriză pentru clienții Enel: "În factură vor regăsi două perioade de facturare!"

În cele 21 de localități sunt peste 60.000 de locuitori, care ar urma să beneficieze de acest avantaj important din punct de vedere financiar.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor