Antena 3 CNN Life Scapi de 4 kilograme în numai o săptămână! Cei șase pași pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei să slăbești. Dieta perfectă

Scapi de 4 kilograme în numai o săptămână! Cei șase pași pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei să slăbești. Dieta perfectă

Dacă îți dorești să slăbești 4 kilograme sau chiar mai mult într-o singură săptămână va trebui să urmezi un plan strict. Nimic nu este interzis însă trebuie să urmezi cu stricteșe șase pași simpli pentru a obține rezultatele dorite.

de Diana Ionescu    |   

Dieta este folosită de cei care doresc să slăbească pentru un anumit eveniment sau înainte de o vacanță. Funcționează de minune și te va motiva să adopți un stil de viață mai sănătos. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

1. Mănâncă mai puțini carbohidrați și mai multe proteine

Poți slăbi cu ușurință câteva kilograme doar dacă reduci numărul de carbohidrați consumați. O dietă slabă în carbohidrați este un mod excelent de a scăpa de kilogramele în plus și urmat corect, acest plan alimentar poate îmbunătăți starea generală de sănătate. Elimină carbohidrații și dulciurile, înlocuiește-le cu carne slabă, pește și ouă iar rezultatele se vor vedea chiar de a doua zi. 

2. Alege alimente naturale și elimină preparatele procesate

Cea mai simplă modalitate de a slăbi este să consumi alimente naturale, care nu sunt pline de conservanți sau sodium. Evită orice vine ambalat, cu muți conservanți, sare sau zahăr. Mesele semi-preparate, chipsurile și salatele gata făcute sunt de evitat. 

3. Încercă să reduci numărul de calorii consumate

Reducerea numărului de calorii este cel mai important pas atunci când urmezi o dietă. Câteva modalități simple de a reduce caloriile sunt mâncatul strict la mese, reducerea condimentelor, consumul de legume, alegerea unei cărni mai slabe, și eliminarea sucurilor. 

4. Exercițiile fizice, obligatorii

Sportul este cel mai bun prieten atunci când vrei să dai jos kilogramele în plus și să îți îmbunătățești starea de sănătate. Exercițiile fizice vor modela frumos corpul și vor ajuta la procesul de ardere a grăsimilor. Orice mică schimbare este binevenită: scările în loc de lift, mersul până la magazin pe jos sau coborâtul din autobuz cu o stație mai devreme. 

5. Postul intermitent, o altă modalitate de a slăbi rapid

Postul intermintent te obligă să reduci din calorii, prin reducerea numărului de ore în care ai voie să mănânci. Există mai multe modalități de a urma postul intermitent: 16 ore de post cu o fereastră în care se mănâncă de 8 ore sau 20 de ore de post cu 4 ore în care ai voie să mănânci. Varianta potivit trebuie aleasă în funcție de programul propriu și de cerințele organismuluii. 

6. Încearcă să reduci retenția de apă 

Pentru a reduce retenția de apă include cafeaua în dietă, care însă trebuie consumată fără lapte sau zahăr. Ai mare grijă și la intoleranțe, cum ar fi intoleranța la gluten sau la alctoză, care te pot balona și pot duce la o retenție de apă. . 

Subiecte în articol: dieta slabit
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs