Antena 3 CNN Actualitate Social Sentința pentru Bercea, în mâinile unui judecător care e prieten cu Mircea Băsescu

Sentința pentru Bercea, în mâinile unui judecător care e prieten cu Mircea Băsescu

Sentința în cazul lui Bercea Mondial, în dosarul cu Mircea Băsescu, a ajuns la judecătorul pe care interlopul l-a denunțat. 
 
Este vorba despre judecătorul Cristian Deliorga, din Constanța, acuzat că e prieten cu Mircea Băsescu, fratele fostului președinte.
 
Bercea Mondial a declarat, în fața instanței, că vrea să-l denunțe la DNA pe judecătorul Cristian Deliorga. 
 
Potrivit lui Bercea, Deliorga ar fi primit bani, în septembrie 2008, ca să-l scoată pe fiul său, Florin Anghel, din închisoare.

Informațiile au fost prezentate luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Mircea Băsescu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de influenţă. Fratele fostului preşedinte a fost acuzat că a primit 250.000 de euro de la familia lui Bercea Mondial pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care acesta era judecat pentru tentativă de omor.

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.
 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!